Δείτε το σε όλο του το μεγαλείο σε renders και video

8


Τον προηγούμενο μήνα η Google προέβη σε μια ασυνήθιστη κίνηση δημοσιεύοντας η ίδια renders του Pixel 4, το οποίο περιμένουμε να παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε τις διαρροές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις σταμάτησε κιόλας.

Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέα renders και ένα 360º video από τον συνήθη ύποπτο @onleaks σε συνεργασία με το PriceBaba, αυτή τη φορά για το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, το Pixel 4 XL. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, η εταιρεία έχει επιλέξει να τοποθετήσει μεγάλο bezel στο επάνω μέρος της πρόσοψης, όπου μάλλον θα δούμε διπλή εμπρόσθια κάμερα.

Στο κάτω μέρος το bezel είναι σαφέστατα πολύ μικρότερο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ηχεία στην πρόσοψη αλλά στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε το μεγάλο τετράγωνο πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία, όπου θα τοποθετηθούν τρεις αισθητήρες κάμερες.

Η πλάτη θα διαθέτει γυάλινη επικάλυψη, επομένως, το πιθανότερο είναι πως θα υποστηρίζεται τεχνολογία ασύρματης φόρτισης και φυσικά η απουσία αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος υποδηλώνει ότι είτε θα τον δούμε στο πλάι, είτε κάτω από την οθόνη (το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες).

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένουμε το Pixel 4 XL με οθόνη 6.25” OLED FHD+, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 855, 4GB/6GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο και φυσικά λειτουργικό σύστημα Android Q. Σύμφωνα με τον @onleaks, οι διαστάσεις του θα είναι 160.4 x 75.2 x 8.2mm.

[via]



Πηγή