Επίσημα το νέο fitness band της εταιρείας με μεγαλύτερη οθόνη

19


Μαζί με τα Mix Fold 3 και Pad 6 Max, η Xiaomi αποκάλυψε και το νέο fitness band της στο πρόσφατο event που πραγματοποίησε στην Κίνα. Πρόκειται για το Xiaomi Smart Band 8 Pro που έρχεται για να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που έχει χτίσει η εταιρεία στον συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία χρόνια, με ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Παρότι χαρακτηρίζεται ως fitness band, η εμφάνιση του Smart Band 8 Pro θυμίζει περισσότερο smartwatch. Διαθέτει οθόνη 1.74’’ AMOLED (480 x 336, 60Hz, 600nits φωτεινότητα) με επικάλυψη Gorilla Glass, Bluetooth, NFC, GPS, επιταχυνσιόμετρο τριών διευθύνσεων, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, γυροσκόπιο τριών διευθύνσεων, αισθητήρα μέτρησης του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, μπαταρία 289mAh και αδιάβροχη κατασκευή που αντέχει σε πίεση έως 5ATM. Οι διαστάσεις του είναι 46 x 33.35 x 9.99mm και ζυγίζει μόλις 22.5gr.

Το Xiaomi Smart Band 8 Pro θα κυκλοφορήσει άμεσα στην Κίνα σε τιμή 399 yuan (περίπου €50) για την έκδοση με μεταλλικό λουράκι και 449 yuan (περίπου €57) για την έκδοση με δερμάτινο λουράκι. Όταν έρθει στην Ευρώπη το φθινόπωρο οι τιμές θα είναι σίγουρα πιο υψηλές, αλλά δύσκολα θα ξεπεράσουν το όριο των €100.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή