Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο επεισόδιο της σειράς

1


Η Tripwire Interactive ανακοίνωσε επίσημα το τρίτο μέρος της σειράς Killing Floor στη Gamescom 2023, για το οποίο, ωστόσο, δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας παρά μόνο ότι θα είναι διαθέσιμο για Windows PC μέσω των Epic Games Store και Steam, όπως και στα Xbox Series X/S και PS5.

Βρισκόμαστε στο έτος 2091, 70 χρόνια μετά τα γεγονότα του Killing Floor 2, και η εταιρεία κολοσσός Horzine έχει κατασκευάσει τον απόλυτο στρατό: μια υπάκουη ορδή βιοτροποποιημένων βδελυγμάτων που ονομάζονται Zeds. Το μόνο που στέκεται εμπόδιο μπροστά σε αυτές τις διαβολικές δημιουργίες και το μέλλον της Ανθρωπότητας είναι μια ομάδα ανταρτών, γνωστή ως Nightfall. Το Killing Floor III είναι ένα έντονο fps που τοποθετεί τον gamer στον ρόλο ενός μέλους της ομάδας Nightfall και τον προσκαλεί να ενώσει τις δυνάμεις του με έως 5 ακόμη συμπαίκτες για να αντιμετωπίσουν τα Zeds σε ένα δυστοπικό περιβάλλον.

Η σειρά Killing Floor έκανε το ντεμπούτο της το 2009, για να ακολουθήσει το sequel το 2015. Μέχρι στιγμής τα δύο παιχνίδια έχουν καταφέρει να πουλήσουν 28 εκατομμύρια αντίτυπα, διόλου άσχημα για τίτλους αυτής της αρκετά κορεσμένης κατηγορίας. Αμφότερα είχαν εμπλουτιστεί με DLCs, επομένως, περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και για το Killing Floor III.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή