Ξεπέρασε τα 116 εκατ. συνδρομητές, Ελλάδα από 2022

7


H υπηρεσία Disney+ αύξησε τους συνδρομητές της κατά 57 εκατομμύρια στα τέλη του Ιουνίου του 2020, κερδίζοντας 59 εκατομμύρια περισσότερους το 2021. Αυτοί οι αριθμοί περιλαμβάνουν επίσης την υπηρεσία Disney+ Hotstar που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 στην Ινδία, τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ινδονησία, τον Ιούνιο του 2021 στη Μαλαισία και στα τέλη Ιουνίου 2021 στην Ταϊλάνδη.

Η διάθεση της Disney σε αυτές τις ασιατικές αγορές, μαζί με την κυκλοφορία του Luca της Pixar, τουThe Falcon and the Winter Soldier και του Marvel’s Loki συνέβαλαν σε αυτές τις εγγραφές. Επιπλέον, οι ταινίες Premier Access, όπως οι Black Widow, Cruella και Jungle Cruise, πιθανότατα συνέβαλαν σε περισσότερες εγγραφές.

Το άνοιγμα της Disney στην ασιατική αγορά αλλά και η κυκλοφορία των Luca, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Black Widow και Cruella έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σχετικά με τις συνδρομές.

H υπηρεσία Hulu σημείωσε επίσης κάποια αύξηση από το προηγούμενο έτος και τώρα αγγίζει τους 42 εκατομμύρια συνδρομητές έναντι των 35 εκατομμυρίων πέρυσι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Hulu είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, ενώ η πλειοψηφία των άλλων χωρών έχει πρόσβαση στις προσφορές της Hulu μέσω του Hotstar.

Η Disney+ ετοιμάζει άφθονο πρωτότυπο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των Home Sweet Home Alone, What If και The Book of Boba Fett.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή