Τα δύο δωρεάν games της εβδομάδας από το Epic Games Store

15


Επιστροφή στα διπλά δώρα από το κατάστημα Epic Games Store, καθώς αυτήν την εβδομάδα μπορούμε να αποκτήσουμε τα Surviving the Aftermath και Earthlock αρκεί να ολοκληρώσουμε την διαδικασία της εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Το Surviving the Aftermath είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής τοποθετημένο σε ένα post-apocalyptic σκηνικό όπου οι πόροι είναι ελάχιστοι και πρέπει να στήσεις μια αποικία για τους εναπομείναντες ανθρώπους φροντίζοντας για την επιβίωση και την ευημερία τους. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και δεν περιορίζονται μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στις σχέσεις που δημιουργείς με τις υπόλοιπες αποικίες. Κάθε απόφαση έχει το αντίκτυπο της και ένα λάθος μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή.

Το Earthlock είναι ένα turn-based RPG που σε τοποθετεί στον πανέμορφο κόσμο της Umbra, έναν πλανήτη που σταμάτησε να περιστρέφεται πριν από χιλιάδες χρόνια. Η αποστολή σου είναι να σώσεις τον θείο του Amon από μια αρχαία αίρεση, αλλά σύντομα θα μπλεχτείς σε μια περιπέτεια που κρατά για αιώνες. Αφότου στήσεις την ετερόκλητη ομάδα σου, θα πρέπει να φροντίσεις να μην επαναληφθεί η ιστορία.

Surviving the Aftermath – [Epic Games Store Link]

Earthlock – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή