Criminal Elements, κυκλοφόρησε το mobile game για Android και iOS

9


Στις αρχές Ιανουαρίου είχαμε την πρώτη επιβεβαίωση ότι ετοιμάζεται mobile game βασισμένο στον κόσμο της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad, η οποία έχει 5 χρόνια που ολοκληρώθηκε αλλά εξακολουθεί να εξιτάρει το κοινό και να κερδίζει νέους θεατές.

Στο παιχνίδι Breaking Bad: Criminal Elements αναλαμβάνεις ρόλο βοηθού για τους Walter White και Jesse Pinkman, οι οποίοι προσπαθούν να χτίσουν την αυτοκρατορία τους ως ναρκέμποροι. Ξεκινάς από το περίφημο τροχόσπιτο τους, αλλά σύντομα δημιουργείς μια δική σου βάση με διάφορα κτίρια, χρηματοκιβώτια, εργαστήρια κλπ., τα οποία αναβαθμίζεις όσο προοδεύεις στο παιχνίδι.

Φυσικά, υπάρχουν ανταγωνιστές που θέλουν να σε ξεπεράσουν και να σε πετάξουν έξω από τη μπίζνα. Μαζί με τους Walter Whiter και Jesse Pinkman, έχεις τη δυνατότητα να στρατολογήσεις τον Saul Goodman, τη Jane Margolis, τον Gus Fring και άλλους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς για να επιτίθεσαι στις βάσεις των ανταγωνιστών σου και να προστατεύεις τη δικιά σου. Ο κάθε Specialist στην ομάδα σου έχει τις δικές του ικανότητες στην επίθεση, την άμυνα και την παροχή πόρων για τη βάση σου.

Το Breaking Bad: Criminal Elements είναι διαθέσιμο δωρεάν και περιλαμβάνει επιλογές αγορών με κόστος από €0.99 έως €99.99 (π.χ. για χαρακτήρες και πόρους). Το βασικό “νόμισμα” είναι τα bricks που χρησιμοποιείς για να χτίσεις και να αναβαθμίσεις τα διάφορα κτίρια, ενώ ο χρυσός χρησιμοποιείται για να αγοράζεις άλλους πόρους που μπορεί να σου χρειαστούν.

Breaking Bad: Criminal Elements – [App Store Link]

Breaking Bad: Criminal Elements – [Google Play Link]



Πηγή