iPhone 14 Pro Max εναντίον Galaxy S23 Ultra: Ποιο είναι ανθεκτικότερο;

14


Για άλλη μια φορά το κανάλι PhoneBuff πραγματοποιεί σύγκριση ανθεκτικότητας μεταξύ των δύο κορυφαίων εκπροσώπων των mobile λειτουργικών συστημάτων iOS και Android OS. Όπως αντιλαμβάνεστε, η κόντρα αφορά τα iPhone 14 Pro Max και Samsung Galaxy S23 Ultra, με το πρώτο να είναι ενισχυμένο με επικάλυψη Ceramic Shield και το δεύτερο με Gorilla Glass Victus 2.

Στο video που ακολουθεί, η ομάδα του PhoneBuff σημειώνει πως το iPhone 14 Pro Max έχει κάποια πλεονεκτήματα απέναντι στο Galaxy S23 Ultra, καθώς διαθέτει περίγραμμα από ανοξείδωτο ατσάλι και flat σχεδιασμό, ενώ στον αντίποδα η πρόταση της Samsung έρχεται με στρογγυλεμένες γωνίες και αλουμινένιο περίγραμμα.

Από την άλλη, το Galaxy S23 Ultra «φορά» την επικάλυψη Gorilla Glass Victus 2 τόσο στην πρόσοψη, όσο και στο πίσω μέρος, ενώ το Ceramic Shield τοποθετείται από την Apple μόνο στην πρόσοψη του iPhone 14 Pro Max και στο πίσω μέρος το όχι και τόσο ανθεκτικό γυαλί Dual Ion-Exchange.

Συνολικά, το Galaxy S23 Ultra αποδεικνύεται ελαφρώς ανθεκτικότερο από το iPhone 14 Pro Max, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως αμφότερα παραμένουν σχεδόν πλήρως λειτουργικά μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή