Snake Eater, δείτε το πρώτο gameplay trailer!

10


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Xbox Partner Preview, η Konami παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay περιεχόμενο από το επερχόμενο remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, το οποίο ως γνωστόν θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Στο νέο trailer βλέπουμε τον πρωταγωνιστεί να κινείται πολύ προσεκτικά στα πυκνά δάση, ενώ χρησιμοποιεί σιγαστήρα στο όπλο του για να εξουδετερώσει τους εχθρούς του, γεγονός που επιβεβαιώνει πως οι gamers θα πρέπει να περιμένουν την ίδια φιλοσοφία με το original παιχνίδι.

Τα γραφικά είναι βασισμένα στην Unreal Engine 5 και απ’ ό,τι βλέπουμε είναι τρομερά εντυπωσιακά, με την Konami να τονίζει πως όλο το trailer είναι τραβηγμένο σε πραγματικό χρόνο χωρίς να έχει υποστεί περαιτέρω επεξεργασία.

Για όσους δεν θυμούνται, το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης PlayStation Showcase τον περασμένο Μάιο και προορίζεται για τα PS5, Xbox Series X/S και PC, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Konami ετοιμάζει και τη συλλογή Metal Gear Solid Master Collection: Volume 1 που περιλαμβάνει τα Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή