macOS Sonoma 14.1 και tvOS 17.1 διαθέσιμα από σήμερα

12


Οι σημερινές διανομές νέων εκδόσεων για τα λειτουργικά συστήματα της Apple κλείνουν με τα macOS Sonoma 14.1, macOS 13.6.1 και macOS 12.7.1 για παλαιότερους υπολογιστές της εταιρείας, καθώς και με το tvOS 17.1 για τα Apple TV boxes.

Ξεκινώντας από το macOS Sonoma 14.1, η Apple προσθέτει μια νέα ενότητα σχετικά με την εγγύηση, απ’ όπου μπορείς να βλέπεις την κατάσταση του πακέτου AppleCare+ για το Mac σου και τα συνδεδεμένα AirPods, επεκτείνει τη δυνατότητα να ορίσεις ως αγαπημένα τραγούδια, άλμπουμ και playlists στο Apple Music και επιδιορθώνει διάφορα μικροπροβλήματα.

Από την άλλη, το tvOS 17.1 επεκτείνει την υποστήριξη της λειτουργίας Enhance Dialogue και στα original HomePod / HomePod mini, αρκεί τα τελευταία να έχουν αναβαθμιστεί στην έκδοση HomePod 17.1 (σ.σ. διαθέσιμη και αυτή από σήμερα) και προσθέτει την δυνατότητα ορισμού αγαπημένων στο Apple Music (όπως το είδαμε στα iOS 17.1, iPadOS 17.1 και macOS Sonoma 14.1).

Παρατηρούμε ότι τα updates για τα Mac και τα Apple TV boxes είναι αρκετά πιο συμμαζεμένα σε σύγκριση με τα iOS 17.1, iPadOS 17.1 και watchOS 10.1, αλλά μάλλον η Apple επιλέγει αυτήν την αρίθμηση για να μην μπερδεύονται οι χρήστες.

Ακολουθούν τα keylogs από την Apple:

macOS Sonoma 14.1

This update provides enhancements, bug fixes, and security updates for your Mac including:

Favorites expanded in Music to include songs, albums, and playlists, and you can filter to display your favorites in the library
Apple warranty status for Mac, AirPods, and Beats headphones and earbuds are available in System Settings
Fixes an issue where the System Services settings within Location Services may reset
Fixes an issue that may prevent encrypted external drives from mounting
Some features may not be available for all regions, or on all Apple devices.

For detailed information about the security content of this update, please visit: https://support.apple.com/kb/HT201222

What’s new in tvOS 17.1

This update adds support for Enhance Dialogue on HomePod mini and HomePod (1st generation) when paired with Apple TV 4K, and includes performance and stability improvements.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή