Τέλος το Twitter! Υποδεχθείτε το X!

6


Αυτό που ξεκίνησε τελείως αθόρυβα πέρυσι τον Οκτώβριο και άρχισε να σοβαρεύει ελαφρώς από τον περασμένο Απρίλιο, είναι πλέον επίσημο. Ο Elon Musk δεν πτοείται από την κάκιστη πορεία του Twitter, ούτε από τον ανερχόμενο ανταγωνισμό, ούτε από την κοινή γνώμη για τις αποφάσεις του και το όραμα του.

Ξεκινώντας με μια σειρά από tweets, ο Musk επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα αλλάξει το ιστορικό logo του Twitter με το γράμμα X, ενώ ήδη η διεύθυνση X.com σε μεταφέρει απευθείας στο twitter.com! Δεν αποκλείεται πως το μπλε πουλάκι θα μας αποχαιρετήσει σήμερα (σ.σ. θα ανανεώσουμε το άρθρο όταν και εφόσον συμβεί αυτό), στο πλαίσιο του ριζικού rebranding που είναι προγραμματισμένο για το κοινωνικό δίκτυο.

Επιπλέον, ο Musk λέγεται ότι απέστειλε ένα email στους εργαζόμενους της εταιρείας ενημερώνοντας τους πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που βλέπουν διεύθυνση Twitter και πως πλέον μπαίνουμε στην εποχή του X, μιας εφαρμογής που θα αφορά τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο Musk ανέκαθεν χρησιμοποιούσε το γράμμα «X» για τα projects του, καθώς το X.com ήταν το original όνομα της PayPal και φυσικά συμπεριλαμβάνεται στην ονομασία SpaceX και σε μοντέλα της Tesla.

Το σίγουρο είναι ότι αποχαιρετάμε οριστικά το Twitter όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και μένει να δούμε που θα καταλήξει το X.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!





Πηγή